Témaindító hozzászólás
|
2004.05.11. 12:32 - |
Ez is nyitva. Minden nyitva.
|
[Későbbi] [1823-1804] [1803-1784] [1783-1764] [1763-1744] [1743-1724] [1723-1704] [1703-1684] [1683-1664] [1663-1644] [1643-1624] [1623-1604] [1603-1584] [1583-1564] [1563-1544] [1543-1524] [1523-1504] [1503-1484] [1483-1464] [1463-1444] [1443-1424] [1423-1404] [1403-1384] [1383-1364] [1363-1344] [1343-1324] [1323-1304] [1303-1284] [1283-1264] [1263-1244] [1243-1224] [1223-1204] [1203-1184] [1183-1164] [1163-1144] [1143-1124] [1123-1104] [1103-1084] [1083-1064] [1063-1044] [1043-1024] [1023-1004] [1003-984] [983-964] [963-944] [943-924] [923-904] [903-884] [883-864] [Korábbi]
oksi. akkor előkotrom majd.
viszont most kuldtem nektek emailben valamit, amiről vélemenyeket kérnék, mert igencsak hülye helyzetbe kerültem elcsúszott humorérzekem miatt.... |
Nem, csak tényleg nagyon nehéz ezen a gépen dolgozni, és ez mostmár azért igencsak zavar. |
miért? megent matricákat ragasztasz??? :) |
most inkább ehhez nem fűzök semmit.... nem nagyon vagyok a humoromnál. |
én már neveztem eccer. aszonták, nem fér bele mer nem elég szalonképes. azóta csak robbangatási gondolatokkal ólálkodok a környéken. majd megmutatom mi volt a téma. (állatos) |
Nézd, nem akarom csökkenteni az érdemeimet, de ha a csapatban körülnézel, találsz még 5-6 -ot.:) |
igazán nem akarlak megfosztani a sikeredtől.. :OD |
jó. akkor előbb ide, aztán te átrakod a helyére?
ja bálintgazda lapján találtam. :) |
a kutyafáját! haggyátok abba az acsarkodást, tesokáim. :)) |
Persze, hogy nem ment, hiszen nem töltögethet fel bárki bármit csakúgy! Maj' minnyá ott lesz. |
ezt akartam a receptekbe berakni, de nekem nem ment. :(
KÉSZÍTSÜNK ALMABORT!
Ha túl sok almánk termett, többféle különlegességet is készíthetünk belőle, méghozzá nagyon egyszerűen. Ilyen különlegesség például az almabor.
Hozzávalók:
1 kg alma 1 kg cukor 5 liter víz
Az almát mossuk meg, vágjuk ki az ütődött részeket, majd reszeljük vagy daráljuk le. A cukrot feloldjuk a vízben, majd a reszelt almával együtt beleöntjük egy nagy befőttesüvegbe. Az üveget lazán takarjuk le. Szobahőmérsékleten 10 napig érleljük, majd tiszta szitán átszűrjük. A szűrletet 3-4 hétig tovább érleljük, amíg teljesen le nem tisztul. Ezután le kell fejteni, üvegekbe tölteni és ledugaszolni. A már lezárt üvegeket 20 percre helyezzük 60-70 °C-os vízfürdőbe csírátlanítás végett. Az így elkészített almabor legalább 2 évig eltartható. |
Ezek szerint állatunk már van.... :o)))) |
Nem. Én mondtam, Te mondtad, hogy lehetne az a qtya. De oly mindegy, ha akarod, Te mondtad. |
:)) HÓÓÓGYNE, :ha nem törődsz az állatokkal, ilyen emberré válik! |
nem én mondtam az állatvédelmeset??
(te a plüsskutyát mondtad..) |
Megvan a kiírás, majd otthon vagy valahol kinyomtatom. 5 000 Ft a nevezési díj.
Én vmi állatvédelmi dologra gondoltam, ahhoz is adnád az arcod? :oD |
de! gondolod, nekem elég nagy az arcom egy óriásplakátra? |
Tyúkok, nem akarunk nevezni az @rc plakátkiállításra? |
nem én találtam fején, hanem szevil. |
[Későbbi] [1823-1804] [1803-1784] [1783-1764] [1763-1744] [1743-1724] [1723-1704] [1703-1684] [1683-1664] [1663-1644] [1643-1624] [1623-1604] [1603-1584] [1583-1564] [1563-1544] [1543-1524] [1523-1504] [1503-1484] [1483-1464] [1463-1444] [1443-1424] [1423-1404] [1403-1384] [1383-1364] [1363-1344] [1343-1324] [1323-1304] [1303-1284] [1283-1264] [1263-1244] [1243-1224] [1223-1204] [1203-1184] [1183-1164] [1163-1144] [1143-1124] [1123-1104] [1103-1084] [1083-1064] [1063-1044] [1043-1024] [1023-1004] [1003-984] [983-964] [963-944] [943-924] [923-904] [903-884] [883-864] [Korábbi]
|